Håhå jaja

så det kan gå....det är ju lite mystiskt att jag och mia nästan aldrig blir störtfulla när vi går ut med sambon:arna, men så fort vi är ute själva slår vi loss och fulla blev vi och ja mia, jag blev bakis...väääldigt bakis. Så dagen har jag tillbringat i en soffa och sett rolig ut när sambon berättar om hur jag var/vad jag sa när jag kom hem. Det var iallafall en rolig julfest och vi var nog inte så fulla där, det slog på sen. Sen var det bara att ta sig i kragen för när jag började likna människa igen idag var det dax att åka till nästa fest eftersom pudas fyller 25. Lite sött att jag och pudas är lika gamla så det måste stöttas. Så det blev god mat och en nykter johanna :) dessutom roligt sällskap och det är alltid bra. Men nu vill jag bara sitta framför datorn och titta på anime...hehe....he ;) eller nåt. Kanske borde läsa lite, det var länge sen, imorgon är det äntligen dax för julsaker, iallafall adventssakerna och sedan skyltsöndag så då ska jag må bra och kommer vara lite sådär löjligt lycklig :)

/johanna

Julfest!!Uppdatering

Ja nu vid lunchtid så är det väll ingen ide att äta någon lunch. Nu är jag lite bakis. Ville bara säga det så att man vet att mitt förra inlägg skrevs med en del alkohol i mig. Va fasen skulle vi på julfest å göra... nu har jag även fått lite dåligt samvete för ett par saker jag sa och inte sa igår, dagenefternojja. ja jag undrar också hur det går för johanna, lite bakis måste hon vara. Speciellt om hon drack upp sista vinglaset igår på munken, jag kom just på att vi hällde skånesspriten i vinet också.  Jaha nähe då får jag väll gå och lägga mig i soffan en stund till.
/Mia

Julfest!!!

Ja igår var Johanna och Jag på julfest med jobbet.. vi träffades lite innan hos mig på fördrink och plattning. Sen åkte vi till munken där julfesten var, en del äldre var lyckliga när dom insåg att johanna kunde dansa bugg, jag fick minsann gå och ställa mig i baren för att köpa dricka åt oss och sen när man kommer tillbaka så ser man johanna svänga loss på dansgolvet.. hehe nä jag ska vara glad över att jag slapp, jag höll benhårt på att jag inte kan dansa bugg. Vi var typ dom sista som lämnade munkenstället så vi måste nog haft ganska kul, för vi sa det innan att om vi får tråkigt så lämnar vi stället. Jag vet inte om jag är full fortfarande för jag kan inte direkt komma på att vi skulle ha gjort bort oss under julfesten men vi var ganska fulla så nåt borde det ju vara. tja. vi gick genom stan barfota.. det måste ju ha sett ganska kul ut. När julfesten var slut så kom vi fram till att vi ville festa vidare, vilket jag inte vet om vi behövde, men bishops skulle vi till iallafall, men vi lämnade det lika fort och åkte hem, spriten hade slagit på lite extra och jag tror det var på grund av den där onödiga skånes aqua shoten jag tyckte vi skulle ha precis innan julfesten stängde. Väl hemma sen så sprang jag in i sovrummet och somnade.

Idag vaknade jag redan vid halv 9, det är därför jag tror att jag inte är nykter än. Idag ska jag ta det jättelugnt, jag ger Johanna lite medlidande för att hon ska på fest idag igen. Inte för att jag är bakis idag men det kommer väll senare, i vilket fall är man ju inte så sugen på sprit.

Får se om sambosen kanske kan trolla fram lite adventspynt idag så man är redo inför imorgon.
Nä nu ska jag se om jag kan laga till en omelett och kanske sova lite till
/Mia

Ett litet inlägg!

Det har varit en ganska lugn vecka på jobbet, eller tja vi har väll tagit det ganska lugnt på min avdelning.. vi har pratat desto mer.. bland annat har vi diskuterat olikheten mellan kvinnor och män. Jag höll med mina arbetskompisar om att vi kvinnor är väldigt mycket för det där med att tala ut. Nu kanske dom på jobbet överdrev en skala för vi kanske inte behöver tala ut om en sån grej som varför blommorna inte är vattnade, eller? hum tja det är väll diskutabelt.

Vad vi mer diskuterade var det där med julstäd, varför det är så himla viktigt, de har tydligen visat lite missnöje när flickvännerna sagt att det snart var dags. Men jag håller med flickvännerna om att det är klart man ska julstäda, det ska ju vara extra fint inför julen + att någon gång måste man ju ha en anledning till att städa ur lägenheten ordentligt och nu menar jag verkligen ordentligt som att torka i och utanför alla skåp osv..  Jag påbörjade vår julstädning lite smått igår när jag frostade av frysen, har väntat sålänge på det, det såg ut som ett snöberg i frysen. men nu var det äntligen så pass kallt ute att det gick att ställa ut maten, jihoo.

Undra vad min sambo egentligen tycker om julstädsplanerna, han verkar vilja, men han går säkert också på jobbet och beklagar sig över det :P men men "det man inte vet har man inte ont av"... :) Den där repliken har jag sagt alldeles för många gånger denna veckan.

/Mia



But but why!!!!

Varför går folk sjuka till jobbet?! det är elakt och egoistiskt och gnidet, det är vad det är. Så jag har lyckats bli sjuk, och gjorde samtidigt mia lite rädd för att åka bil med mig ;) iallafall när mitt huvud lindats in i smärtsam bomull och inga hjärnfunktioner eller muskler fungerar. Jag lyckades nästan köra in i en stolpe och sen var jag inte allt för säker på var vägen var. Har nog kanske lite att göra med vår...om jag inte hade frusit vår nu mest mias, halvdana rutskrapning som vi får genomföra efter jobbet, men i sanning mest med influensan att göra.
Jag som skulle ha så kul i helgen, åka ner till skåneland och hälsa på J, dricka en massa vin och prata en massa tjejsnack om gamla och nya tider. Får se om jag kanske mår bättre imorgon...för sjuk johanna bör nog inte köra ner till skåne i snöstorm.

Sitter och fixar till våra bilder, det blir faktiskt rätt bra och passar på att retuschera min frisyr eftersom den blivit lite vild av allt fototagande :) paint är skräp men funkar om man har tålamod med det, något jag sällan besitter fast ibland, då kan jag med sitta still.... lääänge.

Nuförtiden är jag mest trött, och uppgiven. Tills jag kommer hem iallafall, fast det är klart..trött är jag hela tiden men jag är iallafall inte så uppgiven :) och snart är det jul och en massa julstök som kommer därtill. Det ser jag väldigt mycket framemot :) även om sambon ser lite lätt förstörd ut när vi skriver in allt i kalendern. Fast jag tror att han tycker det är både kul och mysigt egentligen, innerst inne.

Förra helgen var vi i skövde och såg dark tranquility, det var roligt och faktiskt den bästa spelningen med dom jag har varit på. Det var dessutom roligt sällskap och det är ju alltid bra. Somnade dock nästan genast vi kommit tillbaka till lägenheten men dom andra verkade ha haft kul så jag fick säkert deras gladaura omkring mig ändå ;)

Nej nu ska jag göra något vettigt som att kolla på mer anime...eller brodera...eller drömma mig bort en runda, fast det är klart då blir det med anime ;)

johanna

Då var det torsdag!

Jaha då var det torsdag... inte händer det mycket i övrigt, bara jobb. Det verkar vandra runt någon förkylningssmitta på jobbet, fler och fler faller bort varje dag tycker jag. vi få se vilken dag det blir min tur. Nästa vecka tror jag dom ska bygga om vårt badrum så då är vi utan det i två veckor, det ska bli mysigt att springa ut i kylan klockan fem på morgonen, förhoppningsvis är det inga köer till barackerna så tidigt. Men man får se det positivt att det bara är vatten vi är utan.. tänk om vi skulle vara utan el i två veckor. Då hade inte jag överlevt :)

/Mia

Söndag!!!

Oj det var verkligen ganska längesedan som någon av oss skrev i bloggen, vi får bättra oss. Men för min del har det inte hänt så mycket. igår spelade jag fotboll hela dagen, smp sparken, det var kul förrutom att dom sprider ut matcherna över en hel dag med två timmars paus mellan varje match, lite segt, men kul. Under match nr 3 stukade jag foten och eftersom vi inte var så många avbytare så spelade jag match nr 4 fast jag inte borde ha gjort det. Jag insåg idag att det är lättare att gå bakåt än frammåt med den så det ser nog lite komiskt ut :). Imorgon är den frisk igen, den måste, då är vi tillbaka på den "underbara" kvällsveckan och jag har verkligen inte råd att stanna hemma.
Jag behöver åtminstone inte ha dåligt samvete om jag spenderar dagen i soffan, det är nog vad jag ska göra nu.

/Mia

 

men stackars fåglar nu ska alla åt dom...

fast jag börjar undra om det här är så sensationellt eller om det kanske bara är första gången detta kommit med på bild, och tja vill ormarna och spindlarna få fågelinfluensa och samonella och resten av krislistan så är det nog inte mig emot. Kanske ormarna då jag tycker dom är söta, fast det är klart, fasthuggen i mitt ben eller slingrad kring halsen med enbart motivet att döda mig skulle jag kanske inte alls tycka det.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3687662.ab

Som Mia sa så är det kvällsvecka, denna veckan har vi inget liv därför är det svårt att hänga med i det som händer i världen utanför. Jag försöker hinna läsa tidningen innan vi ska äta lunch och sen åka, men det händer inte ofta, jag vaknar rätt sent.

Jaha detta har visst blivit en dagsboksblogg, läskigt...vi kommer nog på vettigare saker med tiden.

, Johanna

Kvällsvecka

Ush och fy för dessa veckor när vi jobbar mellan 14-23, om ni bara visste hur omotiverande det är att ta sig dig. Får se vad vi har för planer idag, vi hade en tanke om att köra över lillfingret/lilltån för att slippa jobba men dessa planer brukar förändras och det slutar alltid med att vi hamnar på jobbet ändå. plikttrogna som vi är.

Tänkte sprida ut en fin liten filmsnutt på mina jobbarkompisar i paris.
http://video.google.com/videosearch?q=big+bang+champ&emb=0&aq=f#q=2%20swedes%20in%20truck&emb=0
bang bang on Champs elysee in paris

Mia

Middag med vänner!

Tycker också det var en himla trevlig kväll, kul att ni kom!
Till och med jag hade kul på frågesportspel eftersom vi delade in oss i dessa lag, vi vann ju också och det gjorde ju saken ännu bättre. Var lite slitsamt att stiga upp idag på morgonen och bege oss till åby för att äta middag fast med tanke på hur mitt kök såg ut så var det ganska skönt att lämna det:)
Johanna det gjorde ingenting att jag fick ta matgörat under "singalongstunden" jag fick ju lyssna på er under tiden:P fast ni var faktiskt duktiga.
Nu ska jag ta tag i köksröran och sen bädda ner mig i soffan:)

Allahelgons dag

Så igår hade vi Allahelgonsmiddag med några av våra vänner, det var jättekul och tack för att ni kom. Det blev mycket mat och mycket prat precis som det ska vara. Hoppas ni hade trevligt med, det verkade iallafall så :) vi förstörde några låtar också eftersom I hade med sig singstar...eller tja jag förstörde, det läskigaste med spelet var att jag fick som mest poäng när jag skrek som mest, tydligen först då jag hittar tonen ;) fast det betydde att Mia fick ta på sig mest i köket, men det kanske hon uppskattade eftersom jag inte brukar låta folk vara i köket annars :)
Sedan blev det en omgång När & Fjärran där vi delade in oss pojkar mot flickor...eller kanske kvinnor mot män?! komiskt att vi fortfarande gör sådana indelningar. I vilket fall som vann damerna...som väntat...överlägset dessutom. Behövde sägas ;)  tycker om att umgås med människor jag tycker om och respekterar, ja och då räknar jag in förlorarna med :P lät lite fel i sammanhanget annars...fast hur man än må säga saker så tolkar ändå alltid någon det fel, så jag borde nog inte bry mig så mycket...bara lite, i smyg, när ingen märker något.

Bu! på er/  Johanna

RSS 2.0