Snö!!!!

Åååå äntligen!

Så jag har väntat..och varit tålmodig med. Och så idag kom äntligen den första snön, sådan lycka...fast jag vet att det inte kommer igång ordentligt på ett tag är det alltid lika roligt när min äldsta vän kommer på besök. Och finns det något mer underbart än att det snöar ute och jag får möjligheten att krypa ner under varma filtar och kela med lillan samtidigt som jag försöker läsa en riktigt bra bok. Nå Emalaith är ju rätt uppmärksamhetskrävande men vad gör det, mysigt värre blev det.

Hmm lovade Mia att skriva en inköpslista tills imorgon inför helgen så det kanske jag borde försöka sysselsätta mig med, men sen ska jag njuta igen så det så. Och nu är det inte många timmar kvar tills det är helg så lycka överallt med andra ord :) och Sambon kanske bara jobbar halvdag imorgon, trippellycka....okej ska ge mig, tror ni fattar budskapet, kanske, annars börjar jag undra lite, men det gör inget om du inte fattar för  jag tycker säkert om dig ändå. Om jag känner dig, annars kanske jag hade tyckt om dig fast jag inte känner dig men det är svårt att veta, så jag utgår från att du är galen och därmed en människa jag tycker om.

Johanna

Snöar snöbollar:)

Första snödagen i år, men jisses vilka flingor, stora som hus.
Ush ser inte fram emot att slira iväg med sommardäck på bilen för att träna fotboll i detta vädret,
skulle nog hellre gå ut och bygga ihop en snögubbe. Eller kanske krypa ner under en filt resten av kvällen:)

Mia

Onsdag eller lillelördag för en del:)

Då var det onsdag! inte länge tills fredag:) men sen när det blir fredag går det ju ännu snabbare tills det är söndag och sen är det måndag igen, ush. Nä nu ska jag inte vara så negativ. Det är skönt att jobba förmiddagsvecka och sluta klockan 14.00  till skillnad från 23.00.

Idag är det städ här hemma eller sambon städar och jag tittar på, eller jag kanske inte ska säga städa, för han drar fram mer och mer saker så snart ser det ut som en jordbävning här, blommorna står på golvet med en massa annat. men nu är jag sådär negativ igen det blir nog fint till slut. :)

Dags att skutta iväg till johanna för lite kaffe:)

Mia


Stackars Sambon

Idag var jag rätt pigg efter jobbet, konstigt nog, men blev lite tröttare när vi drack kaffe. Fast det är inget ovanligt, vad som var ovanligt var att jag inte somnade direkt efter att mia åkt hem. Snäll och omtänksam som jag är, så frågade jag Sambon vad för mat han ville ha, vilket säkerligen föranledde honom att tro att jag skulle laga maten ikväll. Det var faktiskt också tanken och det är tanken som räknas....jo....så är det faktiskt. Men hur det än gick somnade jag precis innnan Sambon kom hem och var således gnällig och trött och inte alls på humör för någon matlagning, vilket leder till den aktuella situationen att han står i köket och lagar mat och jag är pigg och glad igen efter en dusch. Pytteytteminilitet dåligt samvete, fast det är klart...han ska få en stor kram nu :)

Johanna

Och så säger ni att...

jag överdriver min spindelrädsla. Dom KAN VISST hoppa upp och suga bort ens ansikte

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3617881.ab

/Johanna

Fredag Natt!

Nu när johanna varit inne och bloggat så måste ju jag oxå vara det!
Skillnaden är bara att jag hällt i mig en flaska vin och varit på fotbollsfest.. I år blev jag årets spelare, förra gången jag var det var jag  typ 14, nu är jag ju bara något äldre :P . Kvällen slutade i någon form av singalong kareoke. Tyvärr kunde jag ju inte delta så mkt eftersom jag inte såg texten på tvskärmen  "host". 

När råttorna är borta dansar katten på bordet

Nu smyger jag in och skriver lite när mia ändå inte är hemma och vet vad jag gör, konsekvenserna kan komma sen. Fast det är klart, jag får ju skriva så konsekvenserna lär inte bli så övergripande.
Hmm hur gör man nu för att blogga?! Efter noggranna undersökningar så har jag kommit fram till att jag borde berätta om min dag.
Idag var en helt underbar dag för det var ett fantastiskt regnväder som lämpade sig alldeles utmärkt för att mysa i soffan, snabb depression inträffade när jag insåg att jobbveckan faktiskt inte var över så att detta underbara inte kunde ske...men lyckan log återigen när jag kom på att jag faktiskt bara jobbar 4 timmar varannan fredag. Hah!
Så dagen blev precis så lyckad som jag föreställt mig :) fredagspizzan som jag och sambon infört var nog inte heller helt fel. Dessutom kom jag på en film jag faktiskt ville se, å denna lycka! blev lite ledsen när jag insåg att den inte fanns att....äum..köpa....men det gick bra ändå för jag hittade en köpsajt som var villig att sälja för en billig peng. Och jag jobbar nu, så jag har pengar, så jag kan köpa preciiiiiis det jag själv vill *andningspaus*.

Vettigare än så blir jag nog inte, men vänta bara tills nästa fredag då blir det ännu värre

Välkommen till vår nya blogg!

I stunder när mörka, tunga moln samlas behövs det ett ljus av hopp och det är VI

RSS 2.0