lovade ju att skriva

så det är precis vad jag tänker göra...

ja du dam mia jag vet faktiskt inte heller varför vi inte bloggar mer, åtminstonde borde en av oss ha något att säga med jämna mellanrum.

så vad har hänt sedan senast?! väldigt mycket och samtidigt inte så mycket alls, det är lite med den här bloggen som med vänner man inte träffat på flera år, hörs man inte ofta blir det svårare att beskriva vad som skett.
Sommaren  har varit små äventyr hit och dit. Kalla dagar på stranden men med goda vänner, varma dagar på stranden också med goda vänner. Solbrännor som kanske borde benämnas som rena brännskador och en massa goda frukter och drycker.
Jag lyckades fylla år igen, jag har sagt att jag fyller om samma tal som föregående år men har faktiskt inte särskilt mycket emot min ålder. Bra presenter fick jag, precis det jag ville ha vilket alltid gör mig glad, träffa min familj var också en bra present även om jag träffat dom oftare än vanligt iår.
Snart ska jag/vi vidare på nya äventyr, så jag kanske skriver då, om det inte redan är försent att skriva orden, dumt med meningslösa saker. Vi borde kanske komma på ett annat tema till bloggen...något som vi skulle kunna diskutera mer sporadiskt, några idéer?

Må väl, Johanna

hoho

Ojojoj vad dåliga vi är på att blogga nu för tiden. Undra varför det har blivit så. tycker vi inte det är så kul längre eller har vi bara ett uppehåll? ja medans jag funderar på vad jag tycker om att blogga så tänkte jag ändå uppdatera lite.
Jag började jobba igen den 1juni, känns väll rätt okej att tjäna pengar igen. Men annars var jag ganska nöjd med att plugga eftersom man har lite mer fritid då. Eftersom jag varit ledig fyra månader i våras så får man inte mer än en veckas semester och den har jag ju givetvis avverkat. Vad han jag med då då, jo ganska mycket faktiskt, ungefär så mycket jag brukar göra på en hel sommar ;) ja det blev kaffe med johanna, solBRÄNNA med johanna * 2, En tripp till jönköping för shopping på A6, vindrickarkväll med johanna *2, grillfest med sambons jobbarvänner, kålmården, födelsedagsfirande för den som fyllde 25 IGEN, alkoholinköp i tyskland, fotbollsträning och så vidare. ...

Det känns lite trist att behöva jobba hela sommaren när alla andra är lediga, det är jag och alla sommarjobbare. Jag har till och med hamnat i sommarjobbsklassen på jobbet. Dom sa först att jag slipper sommarjobbsstämpeln om tre månader så vi får väll la se. Det är inte så poppis att vara sommarjobbare på mitt jobb:P

Få se om det händer något under helgerna framöver. Jag får även glädjas åt att ha en egen hemmafru nu under sommaren så man slipper städ och matlagning till viss del.:) skönt.
ha de bra
Mia

RSS 2.0