Utflykt!

Idag var Johanna och jag på utflykt. Johanna hade stulit bilen från sin sambo så vi tänkte att det var lika bra att passa på. Vi tog med oss det nödvändigaste vilket var kaffe, wienerbröd, macka och så givetvis twilightböckerna. Vi begav oss iväg till musön, det vet väll alla vad det är :) man får ju ta sig till ön med en "båt" som någon sa... jaja vi tänkte att där får vi nog sola ifred.
Väl där hittade Johanna en klippa vi kunde sätta oss på, mycket bra ide om det inte vore så förbannat blåsigt. Vi käkade snabbt upp mackorna och försökte se lite bekväma och lyckliga ut på stenen(som inte var platt). En kvart senare kom vi överens om att det var bättre att åka hit en stekhet dag så man slapp frysa.

Vi begav oss iväg från ön, skrattandes och vinglandes med "båten" vi inte orkade dra, eller jo det gick ju mycket lättare när vi stod på varsin sida om den så det blev balans och vi inte satt fast i något.. hahaha. Tja vi stack till arabybadplatsen istället och åt våra wienderbröd, läste och bråkade med kråkorna. Det var en väldigt skön och avkopplande dag kan jag tillägga :)  /Mia

""
Den så kallade "Båten" :)

Kommentarer
Postat av: johanna

ja och det enda jag kan göra är att vänta...och vänta...och vänta och försöka att inte säga för mycket...dax att läsa ut böckerna mia ;Pyeah livsnjutning på hög nivå pågår :)

2009-04-28 @ 19:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0